Fijn alles in één pan. Wel een grote braadpan nemen natuurlijk. Bak vier kipfilets lekker bruin. Doe er dan een eetlepel milde kerriepoeder bij en 200 gram basmatirijst.
Even goed omroeren en dan 500 ml kippenbouillon erin en 200 gram bloemkoolroosjes en 200 gram sperzieboontjes of doperwtjes(diepvries mag) alsmede een citroen die aan dunne plakjes (en dan nog een keer door de helft) gesneden is. De liefhebbers doen er ook nog een ragfijn gesneden rood pepertje door.
Aan het borrelen brengen en 10/15 minuten laten prutten met deksel op de ban.
Klaar!
Wooy, dat klinkt echt goed en ook nog eens probeerbaar.
Stel je je kerrie ook wel eens zelf samen? (Zo ja, hoe?) 😛
@Erick. Nog niet gedaan. Maar wel een goed idee. Daar ga ik me eens in verdiepen.
Kleine varriant: vers gesneden warme plak annanas met cocosschaafsel over je
kipfilet… paar muntblaadjes: PFFFFFFFFFFFF ’t proberen waard!!!
RUIG.
Ik ben benieuwd naar het resultaat! 😉
Oei..lekker.
http://img256.imageshack.us/img256/2682/101104bloemkoolmetkip.jpg
(zonder rijst… maar nog steeds een blijvertje)
@Wazzup. Ook goed plan. Om het eens zonder rijst te doen! Ziet er goed uit.
Hoi, de rijst moet er ongekookt bij?
@ireen. Jazeker. Die kookt gaar in de bouillon.