Dikke wortelen in plakjes van een halve centimeter. Paar sjalotjes in kleine stukjes. De sjalotjes smoor je in wat olie tot ze glazig zien. De wortelen heb je dan al paar minuutjes gekookt zodat ze beetgaar zijn.
Wortelen bij de sjalotjes. Flinke hand macadamianoten erbij. Goed doorverwarmen. Beetje honing erdoor is lekker maar als je wat kruidiger wilt dan is verse tijm ook een goed idee.
Verse zwarte peper erover en klaar. Kort maar krachtig en vooral heel prachtig.
Prachtig van kleur… en je serveert het (denk ik) als bijgerecht bij ….??
sjalotje vervangen door een ui al dan niet rood kan dat ook?
heb die laaste altijd in huis maar eigenlijk nooit sjalotjes.
als het de smaaksensatie geheel teniet doet mag je het ook zeggen hoor.
karin
@Fem. Wij aten het als bijgerecht bij een stoofschotel. Ik vind het lekker bij een vleesgerecht.
@Karin. Gewoon doen. Dan neem je iets minder want rode ui is wat sterker van smaak.
*zet zonnebril op*
Wat een felle kleurtjes!
Ziet er lekker uit!