De batterijen zitten weer in de weegschaal dus dit toetje komt voorlopig niet meer op het menu. Maar misschien doet bij jullie de weegschaal het niet en dan kun je het rustig maken.
Meng 250 gram mascarpone met 100 gram gecondenseerde melk (in de supermarkt bij de koffiemelk in de buurt). Verbrokkel 100 gram bitterkoekjes en meng die met 5 eetlepels sterke koude koffie en 2 eetlepels koffielikeur.
In een coupe of glas: laagje bitterkoekjes, laagje mascarpone, laagje bitterkoekjes, laagje mascarpone. Garneren een half bitterkoekje en eventueel een schepje bruine suiker.
Daarna een uurtje of wat in de koelkast laten staan.
Ik maakte het ook een keer met ongeslagen room en 2 eetlepels suiker door de mascarpone in plaats van gecondenseerde melk. Ook heerlijk.
De foto is gelukkig niet zo goed geworden. Kan ik er tenminste voorlopig zonder watertanden naar kijken. Of liever nog, ik kijk gewoon niet.
he jakkes!
Dat ziet er echt veel te lekker uit!
IK VERTROUW EROP DAT JE OOK IENIE MINIE CALORIEN RECEPTEN TOT WARE EET FESTIJNEN BLIJFT OMSCHRIJVEN. GO GRRL GO
Oh fout fout fout! 😉
MAAR LEKKER……….!
ik at niks van deze zoet explosie. ik zie uit naar je weldoordacht Kan het het iets minder? recept.
dag van karin