Hoe meer groenten, hoe meer vreugd. Ik smijt graag wat soorten door elkaar. En dit is geen recept maar een ideetje en verder niks. In dit geval rode paprika, sperzieboontjes en een blikje mais.
Maar je kunt de boontjes ook vervangen door doperwten. Hou die drie kleuren in de gaten want dat maakt het leuk. Allemaal gaar en door elkaar en dan eventueel (hoeft niet) opleuken met een sausje.
Pas op dat je de groente niet in de saus laat zwemmen. Klein beetje is genoeg. Roomsaus, kaassaus, tomatensaus of kerriesaus. Allemaal lekker.
Het fijne is dat je er gekookte aardappels bij kunt eten maar net zo goed rijst of pasta. Eet je dit met kinderen? Zet er verschillende sausjes apart bij zodat ze zelf kunnen kiezen.
Geraspte kaas erover is ook lekker. Of, zoals hier, krokant gebakken spekjes. Of zonder saus en dan nog kleine zilveruitjes erdoor.
Drie groenten op je bord, dan kom je nooit tekort!
ctrl-p = print. jammie!
Niet altijd zo’n VULLENDE maaltijd!!! Genieten van verse groenten. Best goed
af en toe gewoon lekkere groenten bereid, met eventueel een sausje en verder
even niets. …verteerd je lichaam even de resten van de afgelopen dagen.
Rust in je lijf! En toch een gezond en licht maal. ENJOY!!! RUIG.
PFFFFFFFttt….. Gun je dat toch eens!
We leven in een drukke wereld, gun wat rust in je lijf.