Kookboeken zijn er in heel veel soorten en smaken. Je hebt “foodporn” boeken. Lekker plaatjes kijken maar er iets uit koken zal niet zo snel gebeuren. Je hebt ook kookboeken die echt kookboeken zijn.
Boeken waar je regelmatig uit kookt en waar recepten in staan die klassiekers in je keuken worden. Zo’n boek is Koken met Karin en dan zonder pakjes en zakjes.
Recepten die voor iedereen te doen zijn en zonder enge narigheid uit de fabriek. Zo onderhand zouden we toch allemaal zonder pakjes en zakjes moeten koken. Karin legt in het boek ook uit waarom en maakt je bewust van wat een rare dingen er toch in die voorgeprogrammeerde etenswaren zitten.
Heerlijk om een uitgeverij te hebben als Nieuw Amsterdam die met veel aandacht voor detail zo’n kookboek op de markt brengt. Een aanwinst voor de boekenkast en vooral voor de keuken. Mooi uitgevoerd met de bekende leuke tekeningen van Karin en heerlijke foto’s. Zalig boek!
Fijn ook dat er op de achterkant staat: “Het 1e antipakjeskookboek” want dat kan betekenen dat er meer komen. Graag wat mij betreft. Wij eten vanavond het Italiaans tomatenstamppotje. Heerlijk!
Recepten (ook uit het boek) en nog veel meer op Karin’s Koken Blogo
Hmm dat boek lijkt me leuk!
Groetjes!
ik ben een fan van Karin en lees haar eetblog elke dag.
en nu is zo ook nog genomineerd voor de Female eenmansprijs maar dat heet dan anders.
karin